13 Eylül 2023, Çarşamba 08:21:11

A Milli Kadın Voleybol Takımı Neden Özel Uçakla Seyahat Etmiyor?

Avrupa Şampiyonu olan voleybolcularımızın özel uçak yerine tarifeli uçakla yurda dönmesi ve ardından Japonya'ya gitmesi eleştirilmişti. Başkan Akif Üstündağ bunun nedenini açıkladı.
  • Kendileri işine gelince tutarlar Ya bir gidin Futbolcu olsa yaparlardı çünkü hepsi erkek Nedeni çok belli Pes
  • Rahatsız mı oldun
  • Ama ben zaten fiziki olarak normal bir insandan iri olan Şampiyonlarımızın öyle normal boyuttaki bir insanın dahi zorla oturabildiği yere 3 er 3 er tıkıştırılmasına üzülmüştüm. En azından o uçuşa heavy ve business li bir uçak planlaması sadece bir telefona bakardı sponsorunuza yada araları boş bırakarak ikili ikil oturtmak. Ama onun içinde liyakat ve farkındalık lazım değil mi? Herhalde eleştiririler sonrası sıvadık diyemedi ama... Tabi dıdısının dıdısı vıp uçanlar kadar değeri yok gözünüzde
  • Şöyle gerine gerine, sevine sevine bir artı verdim bu yorumunuza. Diyecek başka da söz yok.
  • Kimse kusura bakmasın ama benim özel uçak tutma yetkim yok. Denetlemeye geldiklerinde hesap soruyorlar...Acı acı gülmemek elde değil,kim kimden böyle bir şey için hesap soracak eyyy akif efendi? Türkiye yaşanan ekonomik ciddi sıkıntılara karşı vatandaş vergileriyle paraları ödenen 10 özel uçak 3 helikopter ve 120 bin lüks makam aracının olduğu ülke,kaymakam bile son model lüks arabaya biniyor onlardan hesap sorulmuyor da şampiyon olmuş milli takımdan mı hesap sorulacak???
  • Özrü kabahatinden büyük.Kızların finale çıktığı 3 gün öncesi belliydi.En kötü ihtimalle ikinci olarak gümüş alacaklardı.Son saniyeye kadar ne bekliyorsun.Ermenistan a kendi evinde yenilmekten zor kurtulan,Japonyaya az daha fark yiyecek olan futbolcuları Eskişehir e Hollanda ya özel uçağı 2 dakikada buluyorlar ama. 2 sattlik yolu olan Brüksel e uçak bulmak niye günler sürsün.Bir zengine tel açsalardı 20 kişilik bir özel uçagı 12 oyuncu + 8 teknik ekibi getirmek için kullanabilirdi.Hadi olmadı THY A330 veya B777 sefere koyarak oyuncuları ekonomi klasta sıkışık getirmek yerine first class getirebilirdi.
  • tvf başkanı açıklama yapıyor. thy başkanı açıklama yapıyor. sonuç ? bir rutini yokmu bu işin
  • Kadın milli voleybol takımımız elbette el üstünde tutulmayı hakediyorlar. Ama bence tarifeli uçakla gelmiş olmaları onlara yapılmış bir ayıp değil, onların da çok umrunda olduğunu sanmıyorum. Bence asıl futbol takımının da tarifeli uçakla gitmesi gerek. İtibar tahterevan ile taşınmakta değil. Toplumumuz bunu algılayabilse zaten ülke çadırdan da yönetilse, dünyanın imreneceği seviyeye gelmiş olurduk.
  • Onlar Atatürkün kızları. O yüzden uçak muçak vermezler
  • Demek ki itibardan tasarruf edilebiliyormuş. Örnek olsun bu. Harikasınız kızlar.Darısı diğer itibar sahiplerinin başına

Avrupa Şampiyonu olan voleybolcularımızın özel uçak yerine tarifeli uçakla yurda dönmesi ve ardından Japonya'ya gitmesi eleştirilmişti. Başkan Akif Üstündağ bunun nedenini açıkladı.

A Milli Futbol Takımı'nın her yere özel uçakla gitmesine rağmen Avrupa Şampiyonu olan Kadın Milli Voleybol Takımımız'ın tarifeli uçakla yurda dönmesi büyük tepki toplamıştı.

Gururumuz olan kızlarımız 3 gün sonra da Japonya'ya olimpiyat seçmelerine gitmiş, bu uzun yolculuğu da tarifeli uçakla yapmıştı.

Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ, bunun nedenini Sözcü'den Bahadır Çokişler'e anlattı. Üstündağ'ın konuyla ilgili sözleri şöyle:

- Şampiyon olduktan sonra kızlara "Bir gün daha kalalım. Sizi özel uçakla götüreyim. Program yapalım" dedim. Ancak kızlar "Dönelim başkan" dedi. Yoksa ana sponsorumuz zaten özel uçak ayarlayacaktı.

- Aşırı ilgi olunca olimpiyat elemelerine hazırlık kampı için sizin iddia ettiğiniz gibi Tokyo değil Fukuoko'ya gittik.

- Kimse kusura bakmasın ama benim özel uçak tutma yetkim yok. Denetlemeye geldiklerinde hesap soruyorlar.

- Bu arada THY sponsorumuzdur.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Neden Özel Uçakla Seyahat Etmiyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Haha ~ 11 ay önce
Kendileri işine gelince tutarlar Ya bir gidin Futbolcu olsa yaparlardı çünkü hepsi erkek Nedeni çok belli Pes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sima ~ 11 ay önce
Rahatsız mı oldun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gururlandık… ~ 11 ay önce
Ama ben zaten fiziki olarak normal bir insandan iri olan Şampiyonlarımızın öyle normal boyuttaki bir insanın dahi zorla oturabildiği yere 3 er 3 er tıkıştırılmasına üzülmüştüm. En azından o uçuşa heavy ve business li bir uçak planlaması sadece bir telefona bakardı sponsorunuza yada araları boş bırakarak ikili ikil oturtmak. Ama onun içinde liyakat ve farkındalık lazım değil mi? Herhalde eleştiririler sonrası sıvadık diyemedi ama... Tabi dıdısının dıdısı vıp uçanlar kadar değeri yok gözünüzde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özgür ~ 11 ay önce
Şöyle gerine gerine, sevine sevine bir artı verdim bu yorumunuza. Diyecek başka da söz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik olma akif ~ 11 ay önce
Kimse kusura bakmasın ama benim özel uçak tutma yetkim yok. Denetlemeye geldiklerinde hesap soruyorlar...Acı acı gülmemek elde değil,kim kimden böyle bir şey için hesap soracak eyyy akif efendi? Türkiye yaşanan ekonomik ciddi sıkıntılara karşı vatandaş vergileriyle paraları ödenen 10 özel uçak 3 helikopter ve 120 bin lüks makam aracının olduğu ülke,kaymakam bile son model lüks arabaya biniyor onlardan hesap sorulmuyor da şampiyon olmuş milli takımdan mı hesap sorulacak???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun ~ 11 ay önce
Özrü kabahatinden büyük.Kızların finale çıktığı 3 gün öncesi belliydi.En kötü ihtimalle ikinci olarak gümüş alacaklardı.Son saniyeye kadar ne bekliyorsun.Ermenistan a kendi evinde yenilmekten zor kurtulan,Japonyaya az daha fark yiyecek olan futbolcuları Eskişehir e Hollanda ya özel uçağı 2 dakikada buluyorlar ama. 2 sattlik yolu olan Brüksel e uçak bulmak niye günler sürsün.Bir zengine tel açsalardı 20 kişilik bir özel uçagı 12 oyuncu + 8 teknik ekibi getirmek için kullanabilirdi.Hadi olmadı THY A330 veya B777 sefere koyarak oyuncuları ekonomi klasta sıkışık getirmek yerine first class getirebilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp be ~ 11 ay önce
tvf başkanı açıklama yapıyor. thy başkanı açıklama yapıyor. sonuç ? bir rutini yokmu bu işin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efo ~ 11 ay önce
Kadın milli voleybol takımımız elbette el üstünde tutulmayı hakediyorlar. Ama bence tarifeli uçakla gelmiş olmaları onlara yapılmış bir ayıp değil, onların da çok umrunda olduğunu sanmıyorum. Bence asıl futbol takımının da tarifeli uçakla gitmesi gerek. İtibar tahterevan ile taşınmakta değil. Toplumumuz bunu algılayabilse zaten ülke çadırdan da yönetilse, dünyanın imreneceği seviyeye gelmiş olurduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsan pilot ~ 11 ay önce
Onlar Atatürkün kızları. O yüzden uçak muçak vermezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İtibar ~ 11 ay önce
Demek ki itibardan tasarruf edilebiliyormuş. Örnek olsun bu. Harikasınız kızlar.Darısı diğer itibar sahiplerinin başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000