17 Mayıs 2024, Cuma 16:20:27

Çanakkale Havalimanı'nın 4 aylık performansı belli oldu

Çanakkale Havalimanı'nın ilk dört aylık performansı belli oldu.
  • Sabiha Gökçen uçuşları bekliyoruz lütfen.
  • bu hattın çalışması için çapraz uçuşlar charter uçuşlar gerekli. Çanakkale turuzim potansiyeli oldukça yüksek ama otel kalitesi ve kapasitesi maalesef düşük bir yer. Antik Yunan döneminden tutunda Osmanlı ve özellikle Türkiye tarihinde oldukça büyük öneme sahip. Vizyon oluşturulursa çok büyük turizm noktası olur. Tur paketlerine eklenen vazgeçilmez bir nokta olur. Hem içi turizme hemde dıl turizme hitap eder. Hadi gayret bu vizyon ile bakın.
  • Herkesin hayalindeki meydan. Günde 2 uçak Çanakkale gibi bir şehir. Burada çalışan kadroları part time yapsan sırıtmaz. Kışın tek uçağa düşüyor.

Çanakkale Havalimanı'nın ilk dört aylık performansı belli oldu.

Nisan ayında 15 bin 32 yolcuyua hizmet veren meydan, Ocak-Nisan dönemindeki 4 ayda ise 40 bin 175 yolcu sayısına ulaştı. 

DHMİ rakamları şöyle açıkladı:

 

Çanakkale Havalimanı'nın 4 aylık performansı belli oldu

Yorumlar

Salih ~ 2 ay önce
Sabiha Gökçen uçuşları bekliyoruz lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çanakkaleli ~ 2 ay önce
bu hattın çalışması için çapraz uçuşlar charter uçuşlar gerekli. Çanakkale turuzim potansiyeli oldukça yüksek ama otel kalitesi ve kapasitesi maalesef düşük bir yer. Antik Yunan döneminden tutunda Osmanlı ve özellikle Türkiye tarihinde oldukça büyük öneme sahip. Vizyon oluşturulursa çok büyük turizm noktası olur. Tur paketlerine eklenen vazgeçilmez bir nokta olur. Hem içi turizme hemde dıl turizme hitap eder. Hadi gayret bu vizyon ile bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canakkaleli ~ 2 ay önce
Geliştirmeyin kardesim canakkaleyi yöre halki gelişmesini istemiyor. Para pul boş işler Heleki istanbuldan gelen ve oranının kültürünü almış insanlar hiç gelmesin. Gitsinler memleketlerine birası doldu artık. Kalitesiz insanlar olmamalı CANAKKALE DR
w ~ 2 ay önce
Herkesin hayalindeki meydan. Günde 2 uçak Çanakkale gibi bir şehir. Burada çalışan kadroları part time yapsan sırıtmaz. Kışın tek uçağa düşüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000