31 Ocak 2021, Pazar 15:37:13

Cenk Tosun'u 'Black Eagle' getirecek

Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Milli Futbolcu Cenk Tosun’u İstanbul’a taşıyacak olan Beşiktaşlı İş İnsanı Tarkan Ser’in sahibi olduğu Black Eagle Havacılık şirketi filosuna ait TC-Ser kuyruk tescilli uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan bugün TSİ 17:15’te havalanacak .
  • Adamlar milyon euro kazanacak,vergi vermeyecek,kulüplerin borçlarını devlet affedecek,acısı bizim vergilerden çıkacak, topçuların hangi uçakla geleceği bizi mi ilgilendirecek?
  • Ali Koç ,tüm takımların kimyasını bozdu...Başta GS'nin...
  • Yapmayın yaaaa, bu ne egodur, ülkenin yarısı fakirlik sınırının altında, bilim üretemiyoruz, bir futbolcu için uçak kaldır, yazık bunu haber yapan editöre de.... Gelecek nesil için Çok kötü örnek olacak, herkes kolay yoldan parayı bulacağını zannedecek.
  • yahu bu ucak nissan ceo sunu kaciran ucak degil mi?
  • Tipi nedir ki bu ucagin yazmamissiniz? Legacy mi?
  • Ya airport haber bu spor dünyasının haberi ilgisi bize ne
  • mutasyona ne oldu? evet cok güzel orda kalan insanlar okay orda ne hali varsa gorsun tr donmesinler sporcular özel uçaklarla istedikleri gibi dönsünler aile leriyle super super harikalar

Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Milli Futbolcu Cenk Tosun’u İstanbul’a taşıyacak olan  Beşiktaşlı İş İnsanı Tarkan Ser’in  sahibi olduğu Black Eagle Havacılık şirketi filosuna ait TC-Ser kuyruk tescilli uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan bugün TSİ 17:15’te havalanacak .

TC-SER kuyruk tescilli uçak TSİ 17:15’te İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan havalanıp Cenk’i getirmek için Liverpool’a doğru hareket edecek.

Beşiktaşlı İş İnsanı Tarkan Ser tarafından bilabedel Cenk Tosun’u getirmesi için Liverpool Havalimanı’na yönlendirilen uçak, İngiltere saati ile 18:00’da Türkiye’ye doğru hareket edecek. Cenk Tosun ve ailesi taşıyacak olan uçak bu akşam İstanbul Atatürk Havalimanı’na iniş yapacak.


 

Cenk Tosun'u 'Black Eagle' getirecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

black eagle ? ~ 3 yıl önce
Adamlar milyon euro kazanacak,vergi vermeyecek,kulüplerin borçlarını devlet affedecek,acısı bizim vergilerden çıkacak, topçuların hangi uçakla geleceği bizi mi ilgilendirecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAPTAIN ~ 3 yıl önce
Ali Koç ,tüm takımların kimyasını bozdu...Başta GS'nin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KÖYÜN DELİSİ ~ 3 yıl önce
Yapmayın yaaaa, bu ne egodur, ülkenin yarısı fakirlik sınırının altında, bilim üretemiyoruz, bir futbolcu için uçak kaldır, yazık bunu haber yapan editöre de.... Gelecek nesil için Çok kötü örnek olacak, herkes kolay yoldan parayı bulacağını zannedecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nissan ~ 3 yıl önce
yahu bu ucak nissan ceo sunu kaciran ucak degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ettim ~ 3 yıl önce
Tipi nedir ki bu ucagin yazmamissiniz? Legacy mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 3 yıl önce
Global Express xrs
Tip ~ 3 yıl önce
Global
Sacit ~ 3 yıl önce
Ya airport haber bu spor dünyasının haberi ilgisi bize ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muthsem ~ 3 yıl önce
mutasyona ne oldu? evet cok güzel orda kalan insanlar okay orda ne hali varsa gorsun tr donmesinler sporcular özel uçaklarla istedikleri gibi dönsünler aile leriyle super super harikalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000