18 Mayıs 2024, Cumartesi 12:11:07

ICAO, Türkiye'nin havacılık güvenliğini denetledi

Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı (ICAO) Evrensel Güvenlik Denetleme Programı Sürekli İzleme Yaklaşımı (USAP-CMA) kapsamında ülkemizde 6-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında ICAO Denetim ekibi tarafından havacılık güvenliği denetimi gerçekleştirildi.
  • Sadece tügvalıların yorumlarına izin veriliyor anladığım kadarıyla 3. Yorum bu yayımlanmayan. Aferin size
  • Anlaşılan solvera pusula yorum yazana prim veriyor. Bekleyin ak koyun Karakoyun Operasyon ve Uçuşa elverişlilikte belli olur
  • Kemal Hocayı ve ekibini başarılarından dolayı tebrik ederim. Bu ekip Türkiye’yi Dünya da temsil edebilecek güçlü bir ekip.
  • bir müdürün haberi whatsapp grubunda paylaşıp memurlara yorum yazmaları için emir vermesini okurken hissediyorsunuz. şahane.
  • denetim önceden haber veriliyor tam Türkiye gerçeği
  • Türk Sivil Havacılık otoritesinin başlattığı kurumsal dönüşüm projesi, havacılık sektöründe örnek teşkil eden bir başarı hikayesi olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte. Bu proje, modern yönetim anlayışının benimsenmesi dijitalleşme süreçlerinin hızlandırılması ve uluslararası standartlara uyum sağlanması açısından büyük bir öneme sahiptir. Otoritenin yenilikçi yaklaşımı sayesinde operasyonel verimlilik artmış, güvenlik standartları daha da yükseltilmiş ve paydaşlar arasındaki iletişim güçlendirilmiştir. Bu dönüşüm, Türk sivil havacılığının global arenada rekabet gücünü artırarak, Türkiyenin havacılık sektöründe lider bir konuma yükselmesine katkı sağlayacaktır.
  • Bunlar görulmez işte, Kemal bey ve güvenliğe teşekkürler
  • Congratulations
  • Bu denetimler neticesinde görüyoruz ki doğru yoldayız. Ülkemiz için, havacılık için, vatanımız için daha çok çalışacağız ve bayrağımızı gökyüzünde tüm dünyada en iyi şekilde temsil edeceğiz.
  • SHGM tarafından oluşturulan mevzuat ve yasal düzenlemelerin sistem gerekliliklerine cevap verecek nitelikte olduğu olduğu ve havacılık güvenliğinin güvenilir olduğu bu ortamda Türk Sivil Havacılığının önünün ne kadar açık olduğu görülmektedir. Tebrikler.
Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı (ICAO) Evrensel Güvenlik Denetleme Programı Sürekli İzleme Yaklaşımı (USAP-CMA) kapsamında ülkemizde 6-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında ICAO Denetim ekibi tarafından havacılık güvenliği denetimi gerçekleştirildi.
 
Denetim 6 Mayıs 2024 tarihli açılış toplantısının ardından öncelikle Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) sonra paydaş kurum ve kuruluşlar ile mevzuat kapsamında incelemelerle başladı. Devam eden süreçte, 9-12 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul Havalimanı ve 13-14 Mayıs 2024 tarihlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı incelemeleri yapılmış, sivil havacılık güvenliği uygulamalarının yerine getirilmesinden sorumlu kurum, kuruluş ve işletmelerimizde denetim faaliyetleri icra edildi.
 
ICAO Denetim ekibi tarafından 17 Mayıs 2024 tarihinde SHGM'de gerçekleştirilen kapanış toplantısı esnasında, ülkemizin sivil havacılık alanında sahip olduğu kayda değer kapasite ile ICAO için önemli bir ortak olduğu ve sivil havacılık faaliyetlerinin yasadışı eylemlere karşı koruması için oluşturulan güvenlik sistemin ileri seviye olarak değerlendirildiği dile getirildi. Başarı ile tamamlanan denetimde herhangi bir ciddi seviye bulgu olmadığı bilgisi paylaşıldı.
ICAO, Türkiye'nin havacılık güvenliğini denetledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Sadece tügva ~ 2 ay önce
Sadece tügvalıların yorumlarına izin veriliyor anladığım kadarıyla 3. Yorum bu yayımlanmayan. Aferin size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemalin paralı askerlerine ~ 2 ay önce
Anlaşılan solvera pusula yorum yazana prim veriyor. Bekleyin ak koyun Karakoyun Operasyon ve Uçuşa elverişlilikte belli olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sektör ~ 2 ay önce
Kemal Hocayı ve ekibini başarılarından dolayı tebrik ederim. Bu ekip Türkiye’yi Dünya da temsil edebilecek güçlü bir ekip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlar efsane ~ 2 ay önce
bir müdürün haberi whatsapp grubunda paylaşıp memurlara yorum yazmaları için emir vermesini okurken hissediyorsunuz. şahane.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu Temel ~ 2 ay önce
denetim önceden haber veriliyor tam Türkiye gerçeği

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelecek güzel ~ 2 ay önce
Türk Sivil Havacılık otoritesinin başlattığı kurumsal dönüşüm projesi, havacılık sektöründe örnek teşkil eden bir başarı hikayesi olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte. Bu proje, modern yönetim anlayışının benimsenmesi dijitalleşme süreçlerinin hızlandırılması ve uluslararası standartlara uyum sağlanması açısından büyük bir öneme sahiptir. Otoritenin yenilikçi yaklaşımı sayesinde operasyonel verimlilik artmış, güvenlik standartları daha da yükseltilmiş ve paydaşlar arasındaki iletişim güçlendirilmiştir. Bu dönüşüm, Türk sivil havacılığının global arenada rekabet gücünü artırarak, Türkiyenin havacılık sektöründe lider bir konuma yükselmesine katkı sağlayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shgm ~ 2 ay önce
Bunlar görulmez işte, Kemal bey ve güvenliğe teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DGCA ~ 2 ay önce
Congratulations

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müzeyyen Senar ~ 2 ay önce
Bu denetimler neticesinde görüyoruz ki doğru yoldayız. Ülkemiz için, havacılık için, vatanımız için daha çok çalışacağız ve bayrağımızı gökyüzünde tüm dünyada en iyi şekilde temsil edeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava Yolları ~ 2 ay önce
SHGM tarafından oluşturulan mevzuat ve yasal düzenlemelerin sistem gerekliliklerine cevap verecek nitelikte olduğu olduğu ve havacılık güvenliğinin güvenilir olduğu bu ortamda Türk Sivil Havacılığının önünün ne kadar açık olduğu görülmektedir. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000