21 Mayıs 2024, Salı 13:57:22

İstanbul Havalimanı Zirvenin Tek Hakimi

İstanbul Havalimanı, 6-12 Mayıs arasında günlük ortalama 1430 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
  • de mesainin tek hakimi
  • sanki hiç yoktan bir değer yaratmış gibi bir başarı sunmayın ortaya…/ bu değer zaten vardı. Atatürk hava limanında da aynı başarılar geliyordu. sadece bu başarıyı taşıdılar. olay budur…. algı yapmayın algıya alet olmayın
  • İnsan ve emek sömürüsü,ucuz işgücü, işsizlikle tehdit,yabancıya ucuz bilet satarak,elin adamına ucuza tatil cenneti olursak olur,güçlü bir iktidar ülkesini her bakımdan iyice kötüye götürmez hal ortada. Bu tarz şeylerle anca göz boyanır,tribüne oynanır gerisi masal,en yoğun havalimanı burada olsa ne olmasa ne?
  • Ama bizim maaşlar avrupalı meslektaşkarımızın 3te biri nasıl oluyor bu iş
  • Ülke iktidar sayesinde her açıdan iyice kötüye gidiyor bunlar da hala boş işlere seviniyorlar. Her işte olduğu gibi orada da elin adamına muhtacız onlar olmasa ne hakim olursun ne de başka bir şey. Ayrıca zirvenin hakimi olsa ne çalışanlar büyük sorun yaşıyor,resmen sömürü ve işsizlikle tehdit ile fırsatçılık, kazıkçılık var !!!
  • Kuru Kuruya 3 yıldır zirvede olsa ne olacak Skoda Baykar Emirates singapurdan örnek alsın az
  • klasik olan rekor haberi ve klasik olan atcoların hakkının verilmemesi ama ne çelişki!!! ikinci ve üçüncü sıradaki atcolar birinci sıradakinin 6 katı maaş alıyor tam bir paradoks!!!
  • Havacılıkta zirvenin tek hakimi olmak güçlü bir iktidar ve güçlü bir otorite olur.
  • ATC arkadaslar insallah maasiniz iki kat en az zamlanir....amin Duydum ki hosteslerden az aliomussunuz icim acidi..... Duydum ki aim.ile cok yakinmis. İcim acidi.. Pilotlardan korkunc geride kalmissiniz maaslarda icim acidi ..

İstanbul Havalimanı, 6-12 Mayıs arasında günlük ortalama 1430 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatının (Eurocontrol) 6-12 Mayıs dönemine ilişkin Avrupa Havacılık Raporu yayımlandı.

Rapora göre, söz konusu dönemde İstanbul Havalimanı, günlük ortalama 1430 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı.

İstanbul Havalimanı'nı günlük 1402 uçuşla Amsterdam Schiphol ve 1337 uçuşla Londra Heathrow havalimanları izledi.

İstanbul Havalimanı Zirvenin Tek Hakimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Tgs ~ 2 ay önce
de mesainin tek hakimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
algı yapmayın ~ 2 ay önce
sanki hiç yoktan bir değer yaratmış gibi bir başarı sunmayın ortaya…/ bu değer zaten vardı. Atatürk hava limanında da aynı başarılar geliyordu. sadece bu başarıyı taşıdılar. olay budur…. algı yapmayın algıya alet olmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali cabbar yazana ~ 2 ay önce
İnsan ve emek sömürüsü,ucuz işgücü, işsizlikle tehdit,yabancıya ucuz bilet satarak,elin adamına ucuza tatil cenneti olursak olur,güçlü bir iktidar ülkesini her bakımdan iyice kötüye götürmez hal ortada. Bu tarz şeylerle anca göz boyanır,tribüne oynanır gerisi masal,en yoğun havalimanı burada olsa ne olmasa ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 ay önce
Ama bizim maaşlar avrupalı meslektaşkarımızın 3te biri nasıl oluyor bu iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakim !!! ~ 2 ay önce
Ülke iktidar sayesinde her açıdan iyice kötüye gidiyor bunlar da hala boş işlere seviniyorlar. Her işte olduğu gibi orada da elin adamına muhtacız onlar olmasa ne hakim olursun ne de başka bir şey. Ayrıca zirvenin hakimi olsa ne çalışanlar büyük sorun yaşıyor,resmen sömürü ve işsizlikle tehdit ile fırsatçılık, kazıkçılık var !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 ay önce
Kuru Kuruya 3 yıldır zirvede olsa ne olacak Skoda Baykar Emirates singapurdan örnek alsın az

Yanıtla

Kalan karakter 1000
enough ~ 2 ay önce
klasik olan rekor haberi ve klasik olan atcoların hakkının verilmemesi ama ne çelişki!!! ikinci ve üçüncü sıradaki atcolar birinci sıradakinin 6 katı maaş alıyor tam bir paradoks!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Cabbar ~ 2 ay önce
Havacılıkta zirvenin tek hakimi olmak güçlü bir iktidar ve güçlü bir otorite olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PİLOT HASAN ~ 2 ay önce
ATC arkadaslar insallah maasiniz iki kat en az zamlanir....amin Duydum ki hosteslerden az aliomussunuz icim acidi..... Duydum ki aim.ile cok yakinmis. İcim acidi.. Pilotlardan korkunc geride kalmissiniz maaslarda icim acidi ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000