02 Şubat 2021, Salı 08:40:49

Karadeniz'de sıcak saatler; Rus uçağı alçak uçuş yaptı

ABD'nin güdümlü füze destroyeri USS Donald Cook'u Karadeniz'de göreve başlatmasının ardından Rusya'dan ABD'yi tedirgin edecek karşı hamleler gelmeye devam ediyor.
  • Montrö Boğazlar sözleşmesi gereğince Boğazlardan savaş gemilerinin geçmesi bu gibi olaylar olmasın diye engellendi. Rusya bir nevi Güneyini bu sözleşmeyle garanti altına adı. Bizim hükümetin KANAL KANAL diye ortalığı ayağa kaldırması tek başına arazi rantı elde etmek için değil. Araplar cennet gibi bir ülkede dönüm dönüm arazi kapıp çok meraklısı oldukları cennetvari yaşam kurmak istiyor, Laz Müteahit kafalı Beton heveslileri de buna zemin hazırlıyor. ABD, parayı Araplara verdiriyor, inşaatı beton kafalı laz müteahitlere yaptıracak, kendisi de boğazları bypass eden Kanaldan geçip geçip bu manzaraları yaşatacak. Ruslar mı? Elbette bu işe çok kızacak. Kimin umrunda? Onlar zaten Komunist. İyi de onların komunist olmasından sana ne? Kimin ağzıyla konuşuyorsun? Kızıl olmaları, komunist olmaları bir tek ABD nin ve Avrupa’ nın yarattığı kapitalizme zararlı. Sana ne? Sen Anadolu insanısın. Kapitalist desek kapitalist te değilsin. Komşularınla geçimli de değilsin? Ha bir eksik, ha bir fazla

ABD'nin güdümlü füze destroyeri USS Donald Cook'u Karadeniz'de göreve başlatmasının ardından Rusya'dan ABD'yi tedirgin edecek karşı hamleler gelmeye devam ediyor. Kırım kıyılarına Bastion füze sistemlerini yerleştiren Rusya'ya ait bir savaş uçağı ABD savaş gemisinin yakınında alçak uçuş yaptı.

Rusya'ya ait savaş uçağı Karadeniz'de faaliyetlerini sürdüren ABD'nin güdümlü füze destroyerinin yakınında alçak uçuş yaptı.

RUSYA ABD'NİN SAVAŞ GEMİSİ HAMLESİNE ANINDA YANIT VERDİ

ABD'nin güdümlü füze destroyeri USS Donald Cook'un Karadeniz'e ulaşıp görevine başlamasının ardından Rusya'dan Karadeniz kıyılarında ABD'yi tedirgin eden hamleler gelmeye devam ediyor. 25 Ocak'ta, Karadeniz'e ulaşmasından sonra Rus hava kuvvetlerine ait SU-30 ve SU-24 tipi savaş uçakları ABD gemisinin her hareketini yakından takip ediyor. Rusya'nın bir sonraki hamlesi ise Kırım kıyılarına "Bastion" kıyı füze sistemlerini yerleştirmek oldu.

Karadeniz'de, ABD'nin varlığından oldukça rahatsız olan Rusya tarafından yeni bir adım daha geldi. USS Donald Cook savaş gemisinden çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre Rus hava kuvvetlerine ait SU-24 tipi savaş uçağı alçak uçuş yaptı. Rus uçağı, Karadeniz'de ilerleyen ABD gemisinin bulunduğu noktaya alçaldıktan sonra hızla geminin hemen yanından geçti. Rus uçağının tehlikeli yakınlaşması gemideki ABD askerleri tarafından da izlendi.

Karadeniz'de sıcak saatler; Rus uçağı alçak uçuş yaptı

Yorumlar

Kanal ~ 3 yıl önce
Montrö Boğazlar sözleşmesi gereğince Boğazlardan savaş gemilerinin geçmesi bu gibi olaylar olmasın diye engellendi. Rusya bir nevi Güneyini bu sözleşmeyle garanti altına adı. Bizim hükümetin KANAL KANAL diye ortalığı ayağa kaldırması tek başına arazi rantı elde etmek için değil. Araplar cennet gibi bir ülkede dönüm dönüm arazi kapıp çok meraklısı oldukları cennetvari yaşam kurmak istiyor, Laz Müteahit kafalı Beton heveslileri de buna zemin hazırlıyor. ABD, parayı Araplara verdiriyor, inşaatı beton kafalı laz müteahitlere yaptıracak, kendisi de boğazları bypass eden Kanaldan geçip geçip bu manzaraları yaşatacak. Ruslar mı? Elbette bu işe çok kızacak. Kimin umrunda? Onlar zaten Komunist. İyi de onların komunist olmasından sana ne? Kimin ağzıyla konuşuyorsun? Kızıl olmaları, komunist olmaları bir tek ABD nin ve Avrupa’ nın yarattığı kapitalizme zararlı. Sana ne? Sen Anadolu insanısın. Kapitalist desek kapitalist te değilsin. Komşularınla geçimli de değilsin? Ha bir eksik, ha bir fazla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000