23 Mart 2021, Salı 09:21:24

Ruslar akın akın Türkiye'ye gelecek

Rusya, 2020’de olduğu gibi 2021 yılının da turizmde Türkiye için kurtarıcı olacak.
  • İktidar ve yandaşlarına göre büyümüş,gelişmiş,zenginleşmiş, kalkınmış,kimseye ihtiyacı olmayan ülkemiz şimdi rus turistlerden medet umuyor akın akın ülkemize gelmelerini bekliyor demek mali durumumuz o kadar vahim...
  • Thailand bile Rus turistleri istemiyorsa Türkiye'ye şansmı doğuyor bu durumda yuhhh artık sanki bize gelince her şey legal her şey normal sıfır problem.Salla sallayabildiğin kadar.
  • Pcr testi? Corona?
  • Gelsinler tabi gelsinler ,ruslardan 1 yilin acisini cikarmamiz lazim turizmciler olarak .hepsini 100 dolar bankonot olarak görüyorum..Gelsinler basimizin üstüne dolarlari sacsinlar..
  • Yasadik. Hastaneler koseyi donecek.
  • Bu mecburiyet riskleri de beraberinde getirecek. Hayırlısı olsun Allahtan..

Rusya, 2020’de olduğu gibi 2021 yılının da turizmde Türkiye için kurtarıcı olacak.

Avrupa’daki aşı pasaportu ve sertifikası tartışmaları, AB’nin Rusya’ya yaptırım kararı, Tayland’ın korona önlemleri kapsamında bu yıl sonuna kadar Rus turist almayacağını açıklaması ve mart ayında Putin ile Sisi’nin yapacağı görüşme ile açılması beklenen charter uçuşlarını gerçekleşmemesi Türkiye’yi Rusların yurtdışına tatile gidebilecekleri tek seçenek haline getiriyor.

Bu arada uluslararası alandaki gelişmeler ve rakip ülkelerin durumu yurtdışına tatile çıkacak Ruslar için Türkiye’yi tek seçenek haline getiriyor.

Rusya’daki Türk kökenli Tur operatörleri ve TUI bu gelişmeler üzerine ek uçak seferleri koydu, Rusya’dan yeni uçuş noktaları belirledi.

Turizmgazetesi'nde yer alan bilgilere göre; Olağan koşularda Türkiye Rusya’da  en yakın rakipleri ile açık ara önde iken son gelişmeler iki ülkede de olumlu bir seyir izliyor

Rusya pazarında Türkiye’nin rakibi destinasyonlardan Tayland u yılın sonuna kadar Rus turist kabul etmeyecek.

Tayland bu kararı önümüzdeki 12 ay içinde uygulayacağı dört aşamalı programın gereği olarak açıkladı.

Rusya pazarında Türkiye’nin bir diğer rakibi Mısır’a uygulanmakta olan charter sefer yasağının Mart ayında iki ülke devlet başkanlarının yapacağı görüşmede ele alınacaktı. Ancak Mart yanının sonuna gelinmesine karşın görüşme gerçekleşmedi.

Ruslar akın akın Türkiye'ye gelecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Hey gidi ~ 3 yıl önce
İktidar ve yandaşlarına göre büyümüş,gelişmiş,zenginleşmiş, kalkınmış,kimseye ihtiyacı olmayan ülkemiz şimdi rus turistlerden medet umuyor akın akın ülkemize gelmelerini bekliyor demek mali durumumuz o kadar vahim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 3 yıl önce
Thailand bile Rus turistleri istemiyorsa Türkiye'ye şansmı doğuyor bu durumda yuhhh artık sanki bize gelince her şey legal her şey normal sıfır problem.Salla sallayabildiğin kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sisi ~ 3 yıl önce
Pcr testi? Corona?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelsinler tabi.. ~ 3 yıl önce
Gelsinler tabi gelsinler ,ruslardan 1 yilin acisini cikarmamiz lazim turizmciler olarak .hepsini 100 dolar bankonot olarak görüyorum..Gelsinler basimizin üstüne dolarlari sacsinlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oh oh ~ 3 yıl önce
Yasadik. Hastaneler koseyi donecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akın AKIN ~ 3 yıl önce
Kompela :) ben Rus olsam bende gelirim 5 gün 6 gece uçak bileti 5 yıldızlı otel artı transfer 300 usd
mecburiyet ~ 3 yıl önce
Bu mecburiyet riskleri de beraberinde getirecek. Hayırlısı olsun Allahtan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xx ~ 3 yıl önce
Ucuzcu turıst, full corona
Sabır ~ 3 yıl önce
Böyle yaklaşımlarla nereye kadar. Başkalarının felaketinden medet ummak ta yakisiksiz. Şu tedbirleri aldık, bunları hazırladık, aşı oranimiz bu.... tıbbi kapasitemiz su kadar misafiri sorunsuz karsilar.... Avrupa li da rusta akar.... artı.bira vb ucuz olmalı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000