25 Mart 2021, Perşembe 21:57:04

SHGM'de iki kritik istifa

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nde iki kritik görevden istifa haberleri geldi.
  • İki Critic (devleti eleştiren) kişi, biatçılara yer açmak için el çektirilmiş.Bunlardan birinin yerine de çok kritik birini monte etmişler olay bu:)Tepedeki laz uşağuna demezler mi bunları bu konumlara kim getirdi kim getiriyor diye, önce onu çözmesi lazım...Sektörden birini getirin de kalite artsın biraz!
  • İki critic(iktidarı devamlı eleştiren) isim biatçılara yer açmak için el çektirilmiş mesele bu. Bu kritik göreve de çok kritik bir kişi(bkz:HK) getirilmiş :)Yav biri de bunları o yerlere getirenlere demez mi sen ne ayaksın diye...Bay Kemal sorar belki:)
  • Trabzonlu birileri bulunur
  • bu iki ismin kritik olduğu nerden çıktı. havacılığa ne gibi katkıları olmus. bilen varsa söylesin. küpünü doldurma derdinde alem.
  • Uzman bile olmayan doktor tayfasının başına .
  • Eee artik kasa bosaltildi :))) Merak etmeyin baska yagli kapilari zorlarsiniz,Ataturkun mezarina gidin (yattigi yere gurban olun) Atam izindeyiz deyin.
  • Arap sevgisi başka birşey tabii. Vatanseverlere anlatmak veya izah etmek zordur
  • shgm resmen okaynusta motoru durmuş gemi gibi!
  • herkes kaçmanın peşinde ve normal bu istifalar
  • Biz THY karara satıldımı acaba derken shgm yi satmışlar.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nde (SHGM) iki kritik görevden istifa haberleri geldi.

Uçuşa Elverişlilik Koordinatörü Erdinç Korkmaz ve Daire Başkanı Emrah Can Çetinkaya istifa etti.  Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nde iki kritik noktada önemli isimler istifa etti.

Şubat ayında Genel Müdür Bahri Kesici'nin yaş haddinden emekli olmasından sonra vekaleten Kemal Yüksek'in göreve gelmesi ile taşlar yerinden oynadı. Önce Uçuşa Elverişlilik Daire Başkanı Emrah Can Çetinkaya, ani bir kararla istifa kararı aldı. Emrah Çetinkaya'nın yerine Hava Seyrüsefer Kökenli Murat Topçu getirildi.

SHGM'deki bu şok istifanın yankıları sürerken bu kez de yine Uçuşa Elverişlilik Dairesi'nden Koordinatör Erdinç Korkmaz, istifa etti. Erdinç Korkmaz'ın yerine ise 145 Koordinatörü Hüseyin Kaya atandı. SHGM'deki istifalar bununla da kalmadı. Aynı daireden Ahmet Ihsan Hepkul ve Erdal Yesilbaş da ardı ardına istifa etti. Uzun yıllar Kanada'da ICAO'da önemli görevlerde bulunan Yeşilbaş'ın ve Ahmet İhsan Hepkul'un, istifa ettikten sonra Katar Sivil Havacılığı'nı tercih ettiği öğrenildi.

Son dönemde SHGM'den önemli isimler, istifa ederek Katar'ın yolunu tutmuştu. SHGM'nin en kritik noktalarından uçuşa elverişlilik dairesindeki bu kritik istifalar şaşkınlıkla karşılandı. SHGM'nin en eski isimlerinden önemli isimlerin istifası SHGM'de yeniden yapılanma olarak yorumlandı. İstifa eden isimlerin yerine tecrübesiz ve atandıkları pozisyonla ilgisi olmayan isimlerin atanması, eleştirilere neden oldu.

©AirportHaber

SHGM'de iki kritik istifa

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Kritik ~ 3 yıl önce
İki Critic (devleti eleştiren) kişi, biatçılara yer açmak için el çektirilmiş.Bunlardan birinin yerine de çok kritik birini monte etmişler olay bu:)Tepedeki laz uşağuna demezler mi bunları bu konumlara kim getirdi kim getiriyor diye, önce onu çözmesi lazım...Sektörden birini getirin de kalite artsın biraz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Critic ~ 3 yıl önce
İki critic(iktidarı devamlı eleştiren) isim biatçılara yer açmak için el çektirilmiş mesele bu. Bu kritik göreve de çok kritik bir kişi(bkz:HK) getirilmiş :)Yav biri de bunları o yerlere getirenlere demez mi sen ne ayaksın diye...Bay Kemal sorar belki:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Davut ~ 3 yıl önce
Trabzonlu birileri bulunur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agaya beleş ~ 3 yıl önce
bu iki ismin kritik olduğu nerden çıktı. havacılığa ne gibi katkıları olmus. bilen varsa söylesin. küpünü doldurma derdinde alem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iftira kanıt ~ 3 yıl önce
Küp doldurma derken? Rüşvet mi diyorsun? Sen IP adresinden buldurup varsa ispatını isterler yoksa iftiradan hakkında işlem yapılabilir. Şimdiden kanıtlarını hazırla istersen. Bu tertemiz insanlara iftira atmak ucuz olmamalı.
Darısı ~ 3 yıl önce
Uzman bile olmayan doktor tayfasının başına .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İğne-çuvaldız ~ 3 yıl önce
önce dr ol!, olabilirsen! sonra herkesten darısını iste, mesleğinin üstüne ayrıca bir uzmanlık edinebildiysen
Gurbetci ~ 3 yıl önce
Eee artik kasa bosaltildi :))) Merak etmeyin baska yagli kapilari zorlarsiniz,Ataturkun mezarina gidin (yattigi yere gurban olun) Atam izindeyiz deyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dimi ~ 3 yıl önce
ikide kiytirik fotokopiden kitap çıkarırlar piyasaya tanesi 2500 den birde öyle köşe olurlar ;(
Arap ~ 3 yıl önce
Arap sevgisi başka birşey tabii. Vatanseverlere anlatmak veya izah etmek zordur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 3 yıl önce
shgm resmen okaynusta motoru durmuş gemi gibi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal ~ 3 yıl önce
herkes kaçmanın peşinde ve normal bu istifalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
15k ~ 3 yıl önce
15k usd iyi para
Nasıl ya ~ 3 yıl önce
Biz THY karara satıldımı acaba derken shgm yi satmışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000