20 Kasım 2023, Pazartesi 09:52:25

THY'nin ABD'deki 13'üncü noktası Detroit oldu

İstanbul Havalimanı’ndan Detroit Metrolopolitan Havalimanı’na direkt sefer başlatan Türk Hava Yolları, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki 13. Uçuş Noktasına ulaştı.
  • Acaba doluluk orani nekadar THY ABD icin
  • Şikago Müdürü Seul’e atanmadı mı aylar önce. Neden hala Şikago’da. Yoksa gitmek istemiyor, USA’da mı kalmak istiyor? Kartallıysa kalır, değilse gider. Adalet kriteri bu.
  • Kesin oraya kripto fetoculardan birileri atanmıştır zira diğerlerinin de çoğu öyle. Güya fetocularla mücadele ediliyordu yersen. Ayrıca Detroit hattı geç kalınmış bir yer olsa da sırada potansiyeli yüksek Orlando ve Las Vegas olmalı...
  • çok yazık şirketin paraları kimlere gidiyor THY'li olsa yanmam hiç bir THY ile ilgisi olmayan kişiler bu şirketten nemalanıyorlar.Resimdeki kişiler gibi ne oldu Detroıte gidince fazla satısmı yaptırdı.
  • Şööle eski,liyakatli
  • Istasyona abd de diger yerlerde yaptiginiz gibi mutlaka militan gorunumlu kultursuz sac sakal birbirine karismis takunyali zenci ve arap personel alin Thy ofisi ve personeli belli olsun
  • DHMI ÇİDE ORADA ARKA TARAFTA HİÇ BİR FAYDASI OLMAYAN KİŞİ
  • Mesaileri ne zaman verilecek?

İstanbul Havalimanı’ndan Detroit Metrolopolitan Havalimanı’na direkt sefer başlatan Türk Hava Yolları, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki 13. Uçuş Noktasına ulaştı.

Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları, uçuş ağına Detroit’i ekleyerek erişim kapsamını genişletmeye devam ediyor. Detroit uçuşları, 15 Kasım 2023 itibarıyla Boeing 787-9 ile Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada üç gün karşılıklı olarak İstanbul Havalimanı ile Detroit Metropolitan Wayne County Havalimanı arasında gerçekleştirilecek. İstanbul

Detroit seferleri haftada dört gün olarak icra edilecek

Detroit uçuşlarıyla birlikte Türk Hava Yolları, uçuş ağını 345’e ulaştırırken, Amerika Birleşik Devletleri’nde ise destinasyon sayısını 13'e yükseltti. Ulusal bayrak taşıyıcının Detroit'e ilk uçuşu geleneksel su takı ile karşılandı. Türk Hava Yolları yöneticileri ve yerel yetkililerin katıldığı etkinlik, Detroit Metropolitan Wayne County Havalimanı'nda düzenlendi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat törende yaptığı konuşmada "İstanbul'u Detroit ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz, seyahat, iş ve kültürel keşif fırsatları sunuyoruz. Bugün, Türk Hava Yolları'nın Detroit'e olan ilk uçuşunu kutlamak için bir araya geldiğimiz özel bir gün. İki büyük şehrimizi, İstanbul ve Detroit'i birbirine daha da yaklaştırdık. Benzersiz uçuş ağımız ile yolcularımıza dünyayı keşfetme imkânı tanırken, en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Güzel ülkemiz Türkiye'nin ulusal bayrak taşıyıcısı olarak dünyadaki tüm havayollarından daha fazla ülkeye ulaşıyor, sürekli genişleyen ağımıza Detroit gibi yeni destinasyonlar ekleyerek, dünyanın dört bir yanındaki insan ve kültürleri birleştirmek olan temel misyonumuza hizmet etmeyi sürdürüyoruz.” dedi.

THY'nin ABD'deki 13'üncü noktası Detroit oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Abd ~ 8 ay önce
Acaba doluluk orani nekadar THY ABD icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şikago ~ 8 ay önce
Şikago Müdürü Seul’e atanmadı mı aylar önce. Neden hala Şikago’da. Yoksa gitmek istemiyor, USA’da mı kalmak istiyor? Kartallıysa kalır, değilse gider. Adalet kriteri bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil airlines ~ 8 ay önce
Kesin oraya kripto fetoculardan birileri atanmıştır zira diğerlerinin de çoğu öyle. Güya fetocularla mücadele ediliyordu yersen. Ayrıca Detroit hattı geç kalınmış bir yer olsa da sırada potansiyeli yüksek Orlando ve Las Vegas olmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 8 ay önce
çok yazık şirketin paraları kimlere gidiyor THY'li olsa yanmam hiç bir THY ile ilgisi olmayan kişiler bu şirketten nemalanıyorlar.Resimdeki kişiler gibi ne oldu Detroıte gidince fazla satısmı yaptırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa kim atandı acaba ~ 8 ay önce
Şööle eski,liyakatli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sart ~ 8 ay önce
Istasyona abd de diger yerlerde yaptiginiz gibi mutlaka militan gorunumlu kultursuz sac sakal birbirine karismis takunyali zenci ve arap personel alin Thy ofisi ve personeli belli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utku Cabin Crew ~ 8 ay önce
zaten mahalli personeller bildiğim kadarıyla pakistanlı direkt belli oluyor seccade tesbih demirbaş
GEREKSİZ ~ 8 ay önce
DHMI ÇİDE ORADA ARKA TARAFTA HİÇ BİR FAYDASI OLMAYAN KİŞİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazar ~ 8 ay önce
Mesaileri ne zaman verilecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000