28 Mart 2021, Pazar 12:27:55

Türk yardım uçağı Bangladeş'e ulaştı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ankara’dan Arakan’lı Müslümanlar için yola çıkan askeri kargo uçağının Bangladeş’e ulaştığını duyurdu.
  • Kendi vatandaşına gss dayatan devlet yapıyor bunu.
  • Doğu Türkistan unuttuk değil mi dostlar ? Ah çıkar dünyası ah çinle aran iyiyken bana aşı göndercek diye nasıl da susuyorsunuz
  • insanliğin devleti Türkiye Allah razi olsun, dunya insanli devletden örnek almali!
  • Yardımı anladık Allah kabul etsin uçuş ekibi dışındakiler ne alaka orada ateselik yokmu boşuna devletimizi masrafa sokuyorlar harcırah ayağına .

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ankara’dan Arakan’lı Müslümanlar için yola çıkan askeri kargo uçağının Bangladeş’e ulaştığını duyurdu.

Arakan’da Müslümanların bulunduğu mülteci kampında çıkan yangında sahra hastanesi kullanılamaz hale gelmişti. Türkiye’nin sessiz kalmadığı bu duruma, gece saat 02.02’de Etimesgut’ta bulunan 11. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından Bangladeş’e gitmek üzere yola çıkan, içinde Sağlık Bakanlığı, AFAD ve TOKİ personelinin yanı sıra yardım malzemelerin bulunduğu askeri kargo uçağının Bangladeş’e vardığı belirtildi.

MSB’nin Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Ülkemizin yardım eli bu kez Arakanlı kardeşlerimize ulaştı. Mülteci kampında kalan Arakanlı kardeşlerimizin yangında zarar gören sahra hastanesini ve evlerini yenilemek üzere yola çıkan Sağlık Bakanlığı, AFAD ve TOKİ personeli ile malzemeleri taşıyan uçağımız Bangladeş’e ulaştı” denildi.







Türk yardım uçağı Bangladeş'e ulaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

w ~ 3 yıl önce
Kendi vatandaşına gss dayatan devlet yapıyor bunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 3 yıl önce
Doğu Türkistan unuttuk değil mi dostlar ? Ah çıkar dünyası ah çinle aran iyiyken bana aşı göndercek diye nasıl da susuyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T ~ 3 yıl önce
insanliğin devleti Türkiye Allah razi olsun, dunya insanli devletden örnek almali!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Once biz? ~ 3 yıl önce
Ne zaman markete gitsem benden aciz yemek alirmisin diyen insanlarla karsilasiyorum, sokaktan gecerken bir cop tenekesinin yanina cokmus coplerden bukduklarini yiyen yasli karinlar gormuslugum vardir once buralara bir yardim etseydiniz ne isiniz var taa orada, once kendi insanimiz!!
xmtr ~ 3 yıl önce
bizim gariban insanımız marketlerin çöpe attıklarını ayıklayıp evine götürmeye çalışırken,biz yine kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde showtime a devam...biri çıkıp takdir edecek mi bakalım
Yardım ~ 3 yıl önce
Yardımı anladık Allah kabul etsin uçuş ekibi dışındakiler ne alaka orada ateselik yokmu boşuna devletimizi masrafa sokuyorlar harcırah ayağına .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afad ve toki ekibi diyor .. bunlar ne iş yapar bilmiyorsan böyle yorum yaparsın... okumuş cahil seni.... ~ 3 yıl önce
..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000