07 Şubat 2021, Pazar 12:01:27

Uçağa 30 saniye geç kaldılar... 7 saat beklediler!

Bayern Münih’li futbolcuları Katar’daki FIFA Kulüpler Dünya Kupası’na götürecek uçağa, uçuş yasağı saatini 30 saniye geçtiği gerekçesiyle uçuş izni verilmedi. Yöneticiler Brandenburg yönetimine ateş püskürürken, futbolcular geceyi uçakta geçirdi.
  • Yolcuya hep yaptığınız şeyi tadin bakalım.
  • 1991 yılında, Düsseldorf’ta benzer uygulamaya THY’de B727 ile maruz kalmıştık. Meydan, saat 22.30’da Havayolu kalkış ve inişine kapanıyordu. Takside iken, zamanında kalkış yapamayacağımız gerekçesi ile park yerine geri döndürüldük. Bizim gibi, British Airways dahil 4-5 yolcu uçağı daha kalkışına izin verilmediğinden, park yerine geri döndüler. Uçuş ekibi ve yolcular uygun otelde dinlendirildi ve sabah uçuş gerçekleştirildi. Havalimanı civarında yaşayan insanların da kaliteli gece uykusu hakları var ve bu hak, Almanya’da titizlikle korunuyor! Ama, bu olayda uçakta kalınmasını anlayamadım. Normalde, yolcuların ve uçuş ekibinin uygun bir konaklama tesisinde dinlendirilmesi gerekirdi?!
  • Kuralcılığın üç harfli pisliğinin çıktığı an. 30 saniye için de yapılmaz.
  • Burda olsa o havalimanı yöneticilerinden tutunda valisine shgm müdürüne kadar hepsini kovar birde terörist diye içeri atarlar! Burdaki lider dört takımın ne abileri ne savcı arkadaşları ne bakan arkadaşları var bir bilseniz. O pilotu bile içeri atarlar. Dünya Türkiye'yi seviyor
  • Evet burada hiçbir zaman kişiye veya kişilere özerklik verilmemektedir ve aynen kurallara uyulmak sorunluluğu vardır.
  • Ok
  • Alman kafası işte iyi güzel hoşta saçmalamayın be abicim...

Bayern Münih’li futbolcuları Katar’daki FIFA Kulüpler Dünya Kupası’na götürecek uçağa, uçuş yasağı saatini 30 saniye geçtiği gerekçesiyle uçuş izni verilmedi. Yöneticiler Brandenburg yönetimine ateş püskürürken, futbolcular geceyi uçakta geçirdi.

Önceki akşam Hertha Berlin’i 1-0 mağlup eden Bayern Münih, Katar’da düzenlenen FIFA Kulüpler Dünya Kupası’na hareket etmeden önce tam bir kâbus yaşadı. Zamanında hareket edebilmek için yarım saat öne alınan Herta Berlin maçını kazanan Bayern Münih’li futbolcular, antrenörler ve yöneticiler, BER Havalimanı’nda beklenmedik bir olayla karşılaştılar. Bayern Münih ekibini Doha’ya götürecek Qatar Airways'e ait uçağın kalkışına, uçuş yasağının başladığı saat 00.00’dan önce hareket etmediği gerekçesiyle izin verilmedi. Uçak kalkışa hazır olduğu halde sadece 30 saniye geciktiği için uçamayınca, Bayern Münih’li yöneticiler ateş püskürdü.

‘POLİTİKACILAR BİZİMLE DALGA GEÇTİ’

Bayern Münih Başkanı eski milli futbolcu Karl-Heinz Rummenigge, “Brandenburg’lu politikacılar bizimle dalga geçti. Sorumlular bizim takımımıza ne kadar kötülük yaptıklarını biliyorlar mı?” diye sitem etti. Geceyi uçakta geçiren Bayern Münih’li futbolcular, antrenörler ve yöneticiler yaklaşık 7 saat gecikmeyle 6.52’de önce Münih’e, oradan da Doha’ya hareket ettiler. Bayern Münih, Mısır’ın El Ehli takımıyla 8 Şubat pazartesi günü yarı final maçına çıkacak. (Hürriyet)

Uçağa 30 saniye geç kaldılar... 7 saat beklediler!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Zero tolerance ~ 3 yıl önce
Yolcuya hep yaptığınız şeyi tadin bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oğuz Acar ~ 3 yıl önce
1991 yılında, Düsseldorf’ta benzer uygulamaya THY’de B727 ile maruz kalmıştık. Meydan, saat 22.30’da Havayolu kalkış ve inişine kapanıyordu. Takside iken, zamanında kalkış yapamayacağımız gerekçesi ile park yerine geri döndürüldük. Bizim gibi, British Airways dahil 4-5 yolcu uçağı daha kalkışına izin verilmediğinden, park yerine geri döndüler. Uçuş ekibi ve yolcular uygun otelde dinlendirildi ve sabah uçuş gerçekleştirildi. Havalimanı civarında yaşayan insanların da kaliteli gece uykusu hakları var ve bu hak, Almanya’da titizlikle korunuyor! Ama, bu olayda uçakta kalınmasını anlayamadım. Normalde, yolcuların ve uçuş ekibinin uygun bir konaklama tesisinde dinlendirilmesi gerekirdi?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Kuralcılığın üç harfli pisliğinin çıktığı an. 30 saniye için de yapılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 3 yıl önce
30 saniye bilgisi kesin yanlistir!!! 30 dk olmasin?boyle bir durumda Ext. ile musade ederler!
Burda olsa ~ 3 yıl önce
Burda olsa o havalimanı yöneticilerinden tutunda valisine shgm müdürüne kadar hepsini kovar birde terörist diye içeri atarlar! Burdaki lider dört takımın ne abileri ne savcı arkadaşları ne bakan arkadaşları var bir bilseniz. O pilotu bile içeri atarlar. Dünya Türkiye'yi seviyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alamancı ~ 3 yıl önce
Evet burada hiçbir zaman kişiye veya kişilere özerklik verilmemektedir ve aynen kurallara uyulmak sorunluluğu vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O ~ 3 yıl önce
Ok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuh ~ 3 yıl önce
Alman kafası işte iyi güzel hoşta saçmalamayın be abicim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000