22 Eylül 2023, Cuma 13:13:50

Anadolujet uçağı taksi yolundan çıktı!

Anadolujet uçağı taksi yolundan çıktı, olayda tehlikeli bir durum yaşanmadı.
  • Evet basın bilmemnesi taksi yolu demiş ama flight radar görüntüsü ortada pist sonu orası, adam ne bilsin taksi yolu neeee pist neee yazmış işte öyle, liyakat böle bişe tabi
  • Önce eğitim.
  • Rusyanın pistleri berbat buna yağışta eklenince olacak olay buydu..yan rüzgarda yediyse anlık tuzu biberi olmuştur..herkesin başınada gelebilir.40 yıl ucarsın gelmeyebilirde..tamamen şans işi
  • O bu değil de, uçak toprak zemine çıktı tamam... Kontrolleri kim yaptı, uçağı sefere kim verdi, hasar oluştu ise kim hangi parça ile tamir etti ? Malum Rusya'da yaptırımlar nedeni ile dışarıdan hizmet alınamıyor, özellikle yedek parça kullanımı büyük sorun, sıkıntılı bir süreç var yani ortada. Geçmiş olsun, Allah kolaylık versin halen bürokratik işlemleri devam ediyor ise.
  • Mesainiz tutuyor kaptanım.Ben de biliyorum tuttuğunu.Gel sen yap bu mesaiyi o zaman konuşalım
  • Göz göre göre geliyo bunlar. Kabin de kokpit de çok yorgun. Ağır program yetmiyomuş gibi bir de gün içerisinde değişen uçuşlar var. Minimum istirahatle birikmiş yorgunluklar artıyor! Kağıt üstünde tutuyo olması bu gerçeği, bu riskleri değiştirmiyo. Bizi artık sadece bi sicil numarası olarak görmeyi bırakın!
  • Kar odaklı maksimum devir.
  • Kac kere dedik boyle yapmayin diye
  • Ama ne demişler, bir musibet bin nasihatten iyidir, bunlar laftan anlamıyo, öyleyse buyrun yaşayarak öğrenin
  • Bu kazanın yorgunlukla ne ilgisi var

Anadolujet uçağı taksi yolundan çıktı, olayda tehlikeli bir durum yaşanmadı.

Anadolujet'in Antalya'dan Rusya'nın Perm kentine giden TK3964 sayılı Boeing 737 tipi yolcu uçağı iniş sonrası taksi yolu dışına çıktı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“TK3964 sefer sayılı Antalya - Perm  Seferini yapan TC-JGV kuyruk tescilli  uçağımız inişini tamamlayıp pisti terkettikten sonra taksi yolunun dışına çıkmıştır. İniş sonrası yolcularımız ve uçuş ekibinde herhangi sağlık sorunu yaşanmamış olup yolcular uçaktan tahliye edilmiştir. Olayla ilgili teknik ekiplerimiz   araştırma sürecini başlatmıştır.”

Anadolujet uçağı taksi yolundan çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Taksi yolu yok orda ~ 10 ay önce
Evet basın bilmemnesi taksi yolu demiş ama flight radar görüntüsü ortada pist sonu orası, adam ne bilsin taksi yolu neeee pist neee yazmış işte öyle, liyakat böle bişe tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F84 ~ 10 ay önce
Önce eğitim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Apo ~ 10 ay önce
Rusyanın pistleri berbat buna yağışta eklenince olacak olay buydu..yan rüzgarda yediyse anlık tuzu biberi olmuştur..herkesin başınada gelebilir.40 yıl ucarsın gelmeyebilirde..tamamen şans işi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusya ~ 10 ay önce
O bu değil de, uçak toprak zemine çıktı tamam... Kontrolleri kim yaptı, uçağı sefere kim verdi, hasar oluştu ise kim hangi parça ile tamir etti ? Malum Rusya'da yaptırımlar nedeni ile dışarıdan hizmet alınamıyor, özellikle yedek parça kullanımı büyük sorun, sıkıntılı bir süreç var yani ortada. Geçmiş olsun, Allah kolaylık versin halen bürokratik işlemleri devam ediyor ise.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 10 ay önce
Mesainiz tutuyor kaptanım.Ben de biliyorum tuttuğunu.Gel sen yap bu mesaiyi o zaman konuşalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş Olsun ~ 10 ay önce
Göz göre göre geliyo bunlar. Kabin de kokpit de çok yorgun. Ağır program yetmiyomuş gibi bir de gün içerisinde değişen uçuşlar var. Minimum istirahatle birikmiş yorgunluklar artıyor! Kağıt üstünde tutuyo olması bu gerçeği, bu riskleri değiştirmiyo. Bizi artık sadece bi sicil numarası olarak görmeyi bırakın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PARA ~ 10 ay önce
Kar odaklı maksimum devir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kac kere ~ 10 ay önce
Kac kere dedik boyle yapmayin diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 10 ay önce
Ama ne demişler, bir musibet bin nasihatten iyidir, bunlar laftan anlamıyo, öyleyse buyrun yaşayarak öğrenin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gara Emmi ~ 10 ay önce
Bu kazanın yorgunlukla ne ilgisi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru ~ 10 ay önce
Hic alakası yok, sen şimdi göbeğini kaşımaya devam et boşver bu işleri seni aşar!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000