12 Temmuz 2011, Salı 08:15:05

UNITED THY İLE ÇOK MUTLU!

Türk Hava Yolları Manchester müdürlüğünün Manchester uluslararası havalimanındaki yeni ve modern ofisinin açılışına "şampiyonluk kupası" ile iştirak etti...
  • Uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum sanki milletimiz thy yi istemiyor gibi bi kanaat olustu bende Thy yi istemeyen ya da cekemeyen arkadaslar gidin siz air alger ile ucun tabi ucabilirseniz...
  • ManU müdürü Cengiz efendi, 18.8 milyon kişi de THY'yi mi seçmiş? 1 tane bile başka havayolu seçen yok mu?Bak ne diyo abilerin? "18.8 milyon yolcunun katıldığı ankette.." Yani belki de Temel Hamdi Yollarımız, atıyorum 50 havayolu içinde 1 milyon oyla seçildi.Bu detayı atlama, kaş yapayım derken göz çıkarma... Ayrıca SKYTRAX muhabbeti için Sefa İnan'ın yazısını oku da öyle konuş.
  • he beleş
  • sıfır ucakla adam ucuyo..kendı havayolundan daha ıyı hızmet..
  • Beleşe mi ? :)
İngiltere futbol ligi şampiyonu Manchester United, çeşitli turnuvalara katılmak üzere Amerika'nın Boston şehrine hareket etmeden önce Türk Hava Yolları Manchester müdürlüğünün Manchester uluslararası havalimanındaki yeni ve modern ofisinin açılışına "şampiyonluk kupası" ile iştirak etti. Manchester United kafilesi buradaki THY yer hizmetleri görevlileri tarafından çiçeklerle karşılandı. 
 
Açılışa Manchester United Futbol Kulübü yöneticileri ve futbolcularının yanı sıra kalabalık ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Açılışta Manchester United Futbol Kulübü teknik patronu Sir Alex Ferguson THY'nin havadaki performansının yanısıra yer hizmetlerinde de çok başarılı olduğunu ve farkını hissettirdiğini söyledi. THY Manchester Müdürü Cengiz Türksoy ise yaptığı konuşmada bu yıl SKYTRAX tarafından yapılan ankette 18. 8 milyon kişi tarafından onaylanan "Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi ödülünü" aldıklarını belirterek bu ödül ile dünyanın en iyi havayolu olma hedefine bir adım daha yaklaştıkları söyledi. 
 
Sponsorluk Anlaşması kapsamında Manchester United Futbol Kulübünü dördüncü kez dünyanın değişik noktalarına taşıyacak olmanın gurur ve memnuniyeti içerisinde olduklarını da sözlerine ekleyen Türksoy, "Manchester United'lı yöneticiler ve futbolcuların da aynı duyguları bizimle beraber paylaşmaları bizleri ayrıca gururlandırmaktadır. " diye konuştu. Açılış töreninin ardından Manchester United kafilesi THY tarafından kendilerine tahsis edilen Boeing 777 tipli uçakla yerel saatle 13. 00'de Amerika'ya hareket etti.
UNITED THY İLE ÇOK MUTLU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum sanki milletimiz thy yi istemiyor gibi bi kanaat olustu bende Thy yi istemeyen ya da cekemeyen arkadaslar gidin siz air alger ile ucun tabi ucabilirseniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ManU müdürü Cengiz efendi, 18.8 milyon kişi de THY'yi mi seçmiş? 1 tane bile başka havayolu seçen yok mu?Bak ne diyo abilerin? "18.8 milyon yolcunun katıldığı ankette.." Yani belki de Temel Hamdi Yollarımız, atıyorum 50 havayolu içinde 1 milyon oyla seçildi.Bu detayı atlama, kaş yapayım derken göz çıkarma... Ayrıca SKYTRAX muhabbeti için Sefa İnan'ın yazısını oku da öyle konuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
he beleş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sıfır ucakla adam ucuyo..kendı havayolundan daha ıyı hızmet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Beleşe mi ? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000